fbpx

Non-Fungible Tokens

creating VALUE & connecting COMMUNITY

ForWorth

Brons

300 exemplaren

De Brons NFT’s bieden veel voordelen tegen een relatief lage investering. Met deze NFT’s investeer je automatisch in het ForWorth Crypto Fonds, krijg je korting op lezingen en workshops en gratis toegang tot twee extra wekelijkse zoom meeting over investments.

ForWorth

Zilver

100 exemplaren

De Zilver NFT’s bieden veel voordelen en extra financiële waarde. Deze NFT’s bieden alle voordelen van de Brons, maar zijn een stuk exclusiever en vergen een wat grotere investering. Daarentegen vertegenwoordigen ze meer financiële waarde in het ForWorth crypto fonds.

ForWorth

Goud

25 exemplaren

De Goud NFT’s zijn de meest waardevolle en exclusieve NFT’s. Deze NFT’s bieden alle voordelen van de Brons en Zilver NFT’s, met extra financiële waarde. Deze vragen een flinke investering maar daar staat dan ook de kans op maandelijks extra passief inkomen tegenover.

Vermogen opbouwen

op een leuke, innovatieve en interactieve manier!

ForWorth NFT's zijn prachtige

Digitale Verzamelobjecten

en zijn niet alleen fantastisch om te zien. Deze NFT’s zijn namelijk een aanwinst voor jouw NFT collectie omdat ze stuk voor stuk extra waarde vertegenwoordigen. Ze geven extra waarde in geld en mindset, even als waarde in financiële, investerings- en zakelijke kennis. Met de ForWorth NFT kies je duidelijk om je in te zetten voor de ForWorth Community. Door een ForWorth NFT te kopen investeer je in een “Functional NFT” met toegevoegde waarde voor de overige deelnemers en jezelf! ForWorth NFT’s: creating VALUE & connecting COMMUNITY!

Community

Door één van onze NFT’s te kopen, koop je een prachtig digitaal verzamelobject dat in de toekomst in waarde groeit. Daarnaast ondersteun je met de Brons, Zilver en Goud NFT onze community zodat wij meer mensen kunnen helpen met hun investeringen, zodat ze stap voor stap werken aan hun financiële onafhankelijkheid.

Meeting

Brons, Zilver en Goud NFT houders krijgen tot 31-12-2022 GRATIS toegang tot twee extra wekelijkse zoom meetings gericht op investeren. Deze zoom meetings houden we wekelijks, op dezelfde dag op 2 verschillende tijdstippen zodat meer mensen mee kunnen doen. De totale waarde van deze meetings zijn normaal €6.500 per persoon.

Workshops

NFT houders krijgen ook korting op alle lezingen en workshops van ForWorth, zowel digitaal als op locatie. Er is een korting van 12,5%, 25% en 50% voor de houders van Brons, Zilver en Goud NFT respectievelijk. Op deze manier willen wij onze NFT houders extra belonen voor hun deelname aan de ForWorth community.

Verlotingen

Regelmatig zijn er verlotingen, via onze Telegram Groep, en maak je kans om kleine maar soms ook grotere bedragen te winnen. Met een NFT vergroot je jouw kans op winnen met 5x, 10x en 100x voor de houders van Brons, Zilver en Goud NFT respectievelijk. Zilver en Goud NFT houders doen automatisch mee.

Crypto Fonds

Een deel van de opbrengst van de eerste verkoop komt in het ForWorth Crypto Fonds. 12,5%, 25% en 50% van de verkochte Brons, Zilver en Goud NFT’s respectievelijk, gaat naar het Crypto Fonds. Het fonds wordt 60 maanden na start geliquideerd en de opbrengst wordt naar rato uitgekeerd aan de NFT houders van dat moment.

Passief Inkomen

Maandelijks word 10% van de Netto Management Fee van de Strong Collectieven verdeeld onder alle Goud NFT houders (gedurende 24 maanden of tot stop Strong Collectieven). Daarnaast wordt nog een bron van passief inkomen gecreëerd welke vanaf 31-01-2023 gaat uitkeren aan degenen die alle 3 NFT’s (Brons, Zilver en Goud) bezitten.