fbpx

Onze Missie

Wij geloven dat iedereen een levensdoel heeft dat bijdraagt aan een betere wereld. Iedereen is een radertje in het grote geheel. Door jouw levensdoel als richtpunt te gebruiken creëer je je droomleven en vervul je gelijk jouw rol in het verbeteren van deze wereld.

Het moderne maatschappelijk systeem zet veel druk op ons als individu om in de pas te lopen. Dit zorgt ervoor dat veel mensen gevangen zitten in het moderne systeem, waardoor men zich als slaaf voelt van het huidige systeem. De symptomen hiervan zijn; Ongelukkig zijn, stress, burn-out en depressiviteit. Wij streven naar volledige vrijheid voor ieder individu. Door écht vrij te zijn van het huidige systeem kan men zijn tijd en energie focussen op hun levensdoel, hun reden van bestaan op deze wereld.

“Wij inspireren mensen om zichzelf te bevrijden!”

Jean-Pierre Doran

Jean-Pierre Doran is ondernemer in hart en nieren en heeft een passie voor het delen van zijn kennis en ervaring met anderen. Dat doet hij via lezingen, boeken, social media en mentoring. Zelf is hij zeer bekwaam in het stellen en realiseren van zijn eigen doelen. In de afgelopen jaren is zo een praktische, efficiënte en effectieve methode ontstaan, welke hij graag met anderen wil delen, zodat zij ook in staat zullen zijn dit voor zichzelf te realiseren.

“Ik werk met passie vanuit mijn behoefte om een bijdrage te leveren aan een betere wereld en levensomstandigheden. Door middel van boeken schrijven wil ik een groter bereik creëren om zodoende meer mensen tegelijk te kunnen helpen.” – Jean-Pierre Doran

Aan het eind van zijn studieperiode ontdekte Jean-Pierre dat iedereen een levensdoel heeft, dé échte reden om hier op aarde te zijn. Deze ontdekking maakte dat hij direct zijn focus verlegde van geld verdienen naar het vervullen van zijn levensdoel. Dit heeft hem zoveel rust en gelukzaligheid gebracht dat hij nu zoveel mogelijk mensen wil inspireren, financieel onafhankelijk te worden door hun levensdoel te vervullen en zo hun bijdrage te leveren aan een betere wereld.

Lees meer over Jean-Pierre Doran

Jean-Pierre's ervaring

Jean-Pierre is direct vanuit de schoolbanken gaan ondernemen. Hij startte in 2012 de Black and White Barbershop welke nog steeds succesvol is. Hij weet als geen ander hoe het is om als ondernemer te starten vanaf nul. Hoe je van niets iets kunt maken en het vervolgens kunt laten groeien.

  • Inspirerende Spreker
  • Multi-ondernemer
  • Investeerder
  • Auteur

Schrijven / Storytelling

80%

Marketing / Bedrijfsgroei

90%

Investeren / Beleggen

85%

Spreken voor Publiek

85%

Mentorschap

75%

Richard van der Ark

Richard is een gecertificeerde trainer en coach, jarenlang heeft hij gewerkt als manager en projectleider bij internationaal opererende bedrijven waar hij onder andere leiding gaf aan multidisciplinaire teams. Nadat hij door omstandigheden gedwongen werd zijn situatie te heroverwegen, ontdekte hij zijn levensdoel en maakte de beslissing om zijn leven te wijden aan het inspireren en begeleiden van mensen om het maximale uit hun leven te halen. Tijdens zijn carrière leerde hij praktische manieren om gestelde doelen efficiënt en effectief te bereiken.

“Ik heb passie voor het inspireren van mensen tot persoonlijke groei.” – Richard van der Ark

Richard ontdekte dat hij een uniek vermogen heeft om mensen te inspireren en begeleiden in het herkennen, erkennen en kennen van hun eigen krachten en talenten. Richard haalt voldoening door mensen te helpen deze kwaliteiten bewust in te zetten om zo het maximale te halen uit hun leven.

Volg hem op Linkedin

Richard's ervaring

Richard heeft na 17 jaar als werknemer gewerkt te hebben, in 2012,  de sprong gewaagt om ondernemer te worden. Tot op de dag van vandaag heeft hij geen spijt van deze beslissing. Hierdoor weet hij als geen ander hoe het is om je leven een nieuwe wending te geven, nieuwe doelen te stellen en deze te realiseren.

  • Team Trainer
  • Communicatie Expert
  • Life Coach
  • Auteur

Effectief Communiceren

80%

Team Optimalisatie

85%

Life Coaching

95%

Rode Draad

90%

Trainingsvaardigheden

75%

Boeken

Bekijk onze boeken