fbpx

Realiseer jouw doelen

en bereik je potentieel!

Wij zijn gemotiveerd om jou te helpen, begeleiden en ondersteunen in het realiseren van jouw zakelijke, financiële en persoonlijke doelen. Op deze manier willen wij een steentje bijdragen aan jouw succes en gelukzaligheid.

Weet je wat je obstakels zijn, maar lukt het je niet om ze te overwinnen? Wil je uitdagingen aangaan en je niet meer laat beperken door jouw obstakels? Wij leren jou methoden die je gaan helpen om je levensvreugde te voelen en jouw successen te vieren. Je zal ontdekken hoe geweldig het is om de baas te zijn over je eigen leven, in plaats van je door omstandigheden te laten leiden. Je tilt jouw leven zowel privé als zakelijk naar een hoger niveau.

Wil jij slagen in de nieuwe economie met de meest effectieve strategieën, tools en systemen op het gebied van marketing, en sales, social media, netwerken, time management en de mindset die je als ondernemer nodig hebt? Met onze systemen leer je hoe je meer en betere klanten kunt werven en ze steeds laat terugkomen. Daarnaast zal je ontdekken hoe je jouw product of dienst opmerkelijk maakt, zodat je aanbod onweerstaanbaar word voor jouw doelgroep.

Hoe zou het zijn wanneer  je je geen zorgen meer hoeft te maken over je financiële situatie. Dat je niet langer hoeft te werken voor je geld omdat je je geld voor je laat werken. Voor velen klinkt dit te mooi om waar te zijn, omdat men (nog) een verkeerd beeld heeft van wat geld is en hoe het werkt. We leren jou de weg naar financiële vrijheid, zodat je nooit meer werk hoeft te verrichten die niet bij je past. Zo kun je gaan focussen op werkzaamheden die je leuk vindt om te doen en waar je voldoening uit haalt.

Wil je graag jouw eigen boek schrijven en uitgeven? Wij leren het jou met onze methode. Een methode die is ontwikkeld tijdens het schrijven van onze eigen boeken. Het is een eenvoudige en praktische methode die iedereen kan toepassen. Velen hebben hiermee met succes hun eigen boek geschreven, en een groot aantal hebben zelfs hun boek ook uitgegeven. Wil je jouw verhaal in de vorm van een boek vertellen? Wij ondersteunen jou graag om jouw boek te realiseren.

Wij begeleiden jou

op je weg naar jouw ware potentieel!

Onze Academy

Wij inspireren mensen om hun kennis, kunde, talenten en creativiteit te accepteren en te ontwikkelen om zo hun bijdrage te leveren aan een betere wereld.

In 2011 richtte Jean-Pierre Doran ForWorth B.V. op, op dat moment als investeringsmaatschappij. Het doel was om vanuit ForWorth te investeren in andere bedrijven en zijn kennis op het gebied van investeren, beleggen, financiën en traden te delen met anderen. Op die manier zou iedereen kunnen profiteren van de kracht van samengestelde rente om vermogen op te bouwen voor de lange termijn. Sinds de oprichting heeft Jean-Pierre als ondernemer veel ervaring opgedaan, diverse initiatieven gestart en ondersteunt. Met zowel positieve als negatieve ervaringen, waar hij heel veel van heeft geleerd. Daarnaast is hij zich altijd blijven ontwikkelen op het terrein van: persoonlijke ontwikkeling, bedrijfsontwikkeling en investeren. Dit heeft geleidt tot het besluit om ForWorth uit te breiden naar meer dan alleen een investeringsmaatschappij. ForWorth bestaat nu uit vier onderdelen: Publishing, Academy, Investments en ons Capital Growth Fund. Vanaf 2016 is Richard van der Ark ook actief binnen ForWorth Academy en geeft hij samen met Jean-Pierre vorm aan lezingen, trainingen, workshop, coaching en boeken.

Samen zijn wij zeer gemotiveerd om mensen te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling, investeringen en hun bedrijfsontwikkeling. Door de combinatie van expertises is ForWorth Academy in staat een zeer breed aanbod aan kennis en ervaring te delen met zijn klanten, trainees.

Wij stellen alles in het werk om jou naar een hoger niveau te tillen of je nu net start of dat je al meer ervaren bent. Wij passen onze diensten aan, aan jouw behoeften. We houden ervan om onze diensten systematisch op een eenvoudige en pragmatische manier over te dragen, zodat je niet alleen weet wat je moet doen maar ook de hoe. En desgewenst kunnen we je stap voor stap door het proces begeleiden zodat je gegarandeerd je gestelde doel haalt.

Je kunt niet vooruit komen zonder een stap te zetten!

werkwijze

Vanuit het begeleiden van diverse mensen hebben wij een zeer persoonlijk, pragmatische en gestructureerde aanpak ontwikkeld waardoor het voor iedereen mogelijk wordt om persoonlijk of zakelijk de volgende stap te maken.

Online Coaching

Persoonlijke coaching is de meest effectieve manier om aan jou eigen ontwikkeling of de ontwikkeling van je bedrijf te werken. De moderne middelen geven ons steeds meer mogelijkheden om dit ook online te doen. Je zit dan misschien niet bij elkaar in de zelfde kamer maar je hebt nog steeds de persoonlijke aanpak op maat zonder dat je ervoor hoeft te reizen.

Teams

Als werkgever of teamleider wil je dat je teamgenoten effectief communiceren en samenwerken. Een goede teamsamenstelling waar iedereen in zijn kracht staat en weet wat er van hem / haar wordt verwacht geeft jouw bedrijf de voorsprong die het nodig heeft om te floreren.

Business Games

Mensen leren het meest door te ervaren. Door middel van het spelen van Business Games krijgen deelnemers inzicht en ervaren zij wat er goed gaat en wat er verbeterd zou moeten in werkelijkheid.

Seminars

Via seminars delen wij graag onze kennis en ervaring op gebied van business, persoonlijke effectiviteit, financiën, investeren en boeken schrijven. We doen dit via onze eigen vaste presentaties maar ook als maat werk op verzoek van onze klanten. Wij zijn in staat om onze ervaring zo vorm te geven dat deze perfect aansluit bij het publiek in de zaal.

Workshops

Ben je geïnteresseerd in ondernemerschap, investeren, financiën of je eigen boek schrijven en/of publiceren? En wil je niet alleen informatie maar ook écht aan de slag gaan. Dan is één van onze workshops iets voor jou, waar je de kennis en informatie die wij delen ook direct op locatie leert toepassen.

1-op-1 Coaching

Zowel persoonlijke als zakelijk groei vraagt om aandacht. Bij 1-op-1 coaching is alles gericht op jou en/of jouw bedrijf. Onze adviezen zijn op maat om jouw vragen te beantwoorden en problemen op te lossen.

KLAAR VOOR?

Neem de eerste stap!

Testimonials

Wat anderen over ons vinden

Ahmed Al Rizk
Ik had wat onduidelijkheden over hoe ik mijn zakelijke administratie moet doen en wat daarbij komt kijken. JP heeft...
Rizk TV
Jans Katerbarg
JP is een openhartig en enthousiast persoon. what you see is what you get…. need I say more…. zijn...
Kunstenaar

3 meest recente

ARTIKELEN

17
mei
05
mei
30
apr