fbpx

Jouw Boek Publiceren?

Wacht niet langer!

Wij zijn een algemene uitgeverij en richten ons op beginnende- en ervaren schrijvers, zowel particulieren als ondernemers, die hun eigen boek uit willen geven. Om hun verhaal, kennis en ervaring met de wereld te kunnen delen.

Loop je al een tijdje met het idee om een boek te schrijven of ben je al op weg? Dan is het nu tijd om jouw boek af te schrijven en uit te geven. Al zou je met jouw eigen boek voor slecht één persoon van meerwaarde zijn, dan is het al de moeite waard!

Het is jouw passie om te schrijven en je hebt al langer ervaring met het schrijven van korte verhalen, artikelen of columns. Hoe mooi zou het zijn wanneer je jouw publiek kunt belonen met een fysiek exemplaar van jouw creatie?

Wist je dat een boek met jouw kennis, kunde en ervaring een grote aanwinst is voor je bedrijf. Met een eigen boek bereik je meer mensen, laat je jouw expert status zien en creëer je een prachtig visitekaartje dat past in de huidige moderne economie.

Je hebt al een prachtig geschreven boek geschreven en wil een aantal exemplaren laten drukken. Hetzij in kleine oplage voor een kleine groep mensen of grote oplage om jouw boek met de wereld te delen. Het is allemaal mogelijk.

Wij begeleiden jou

op je weg naar een fantastische publicatie!

Proces

Van idee naar boek

Onze UItgeverij

is een jonge POD-uitgeverij die gelooft dat iedereen een verhaal te vertellen heeft dat waardevol kan zijn voor een ander.

In 2016 publiceerde Jean-Pierre Doran zijn eerste boek (De 22 Wijsheden) in eigen beheer. Het hele proces van idee tot en met de uitgave heeft hij zelf uitgezocht en alle stappen ondernomen om zijn boek te kunnen publiceren. Achteraf concludeerde hij dat dit een hele onderneming is, een erg hoge horde om te nemen voor aspirant schrijvers, zeker als je niet van plan bent om meerdere boeken uit te gaan geven. Dit is de reden voor de oprichting van ForWorth Publishing, een laagdrempelige uitgeverij. Onze visie is dat iedereen op een eenvoudige manier de gelegenheid moet krijgen om zijn verhaal, in de vorm van een boek, met de wereld te delen.

Wij zijn ervan overtuigd dat boeken een effectief middel zijn om ervaringen, kennis, informatie en creativiteit te delen met anderen. Daarom kan iedereen met zijn / haar boek (-idee) bij ons terecht. Onze aanpak maakt het voor iedereen, die serieus zijn boek wil uitgeven, mogelijk om dit succesvol te doen. Of je nu begint met schrijven of dat je al een ervaren schrijver bent, wij staan voor je klaar!

Wij geven boeken uit via POD (Printing-On-Demand) zodat wij de publicatiekosten zo laag mogelijk kunnen houden en niet het risico lopen met een grote hoeveelheid niet verkochte boeken te blijven zitten. Dit geeft ons de mogelijkheid om meer mensen te helpen met het uitgeven van hun boeken. Bij ons heb je géén opstartkosten, géén advieskosten, géén minimale afname en géén publicatiekosten zoals voor de ISBN, barcode en aanmelding bij de CB. En wij geven maar liefst 70% provisie!

Niet iedereen is een nieuwe Harry Mulisch of J.K. Rowling maar dat neemt niet weg dat iedereen een verhaal te vertellen heeft dat waardevol kan zijn voor een bepaald publiek.

werkwijze

Vanuit het begeleiden van diverse mensen hebben wij een zeer persoonlijk, pragmatische en gestructureerde aanpak ontwikkeld waardoor wij het voor iedereen mogelijk maakt om hun boek met succes te publiceren.

Manuscript

Jouw manuscript is de basis van je boek. Wij begeleiden jou totdat dit een goede vorm en structuur heeft gekregen. Wanneer je verhaal af is, is het tijd om te laten redigeren, indien dit gewenst is. De laatste stap is de spelling- en grammaticacontrole, een boek zonder taal fouten leest natuurlijk veel makkelijker weg.

Binnenwerk

Na redactie en taalcontrole is je manuscript af. Vervolgens is het tijd om te gaan werken aan de innerlijke schoonheid van jouw boek. In deze stap wordt het boek aan de binnenkant vormgegeven, denk daarbij aan werkzaamheden zoals; lettertype, lettergrootte, marges, bladspiegel, illustraties, etc. Dit alles om jouw boek er op z’n best uit te laten zien en om jouw verhaal optimaal te ondersteunen.

Boekomslag

De uiterlijke verzorging van je boek moet tip top in orde zijn en passen bij je verhaal. Een steengoed ontwerp met een pakkende titel, ondertitel en nieuwsgierig makende samenvatting zijn cruciaal. Deze combinatie zorgt ervoor dat je zowel online als in de winkel de lezers weet te triggeren om jouw boek te kopen.

Marketing

Marketing wordt door velen gezien als een los staand onderwerp. Niets is echter minder waar. Marketing is een verweven in het gehele schrijf- en uitgeefproces. Het is een van de weinige, meest belangrijke, werkzaamheden die doorloopt nadat je boek is uitgegeven. Ook hierin staan wij jou met raad en daad bij gedurende het hele proces.

Onze Pakketten

Kijk welk publicatiepakket het beste bij jouw wensen past.


Publicatie Pakketten

Publicatie

Barcode

ISBN nr

Distributie

Verkrijgbaarheid

Titel en ondertitel

Verkoopprijs

ForWorth Mailing

E-boek in Playstore

Taalcontrole

Opmaak Blauwdruk

Social Media Posts

Mailing Boekhandels

Persbericht Opmaak

Kosten Boekpresentatie

Opmaak Cover

Opmaak Binnenwerk

Boekredactie

Boekenbon Literatuurprijs

NBD Biblion Exemplaren

Auteurs-exemplaren

Meer informatie >>

Pakket 1

70%

auteursprovisie

P.O.D.

Inclusief

Inclusief

Centraal Boekhuis

Alle boekhandels

Jij bepaalt

Jij bepaalt

Beste!

Pakket 2

40%

auteursprovisie

P.O.D.

Inclusief

Inclusief

Centraal Boekhuis

Alle boekhandels

Jij bepaalt

Samen bepalen

Pakket 3

5%

auteursprovisie

P.O.D.

Inclusief

Inclusief

Centraal Boekhuis

Alle boekhandels

Wij bepalen

Wij bepalen

KLAAR VOOR?

Neem direct contact met ons op.

Onze Auteurs

lijst al onze auteurs

Anita kemper

Anita Kemper

Ik heb kennis gemaakt met de helende werking van energie.

Bibliografie

  • Eefje en de magie van energie
Ronald Witteveen

Ronald Witteveen

Vader van een prachtige dochter. Baas van een bastaardhond uit Spanje.

Bibliografie

Ursula Blaak

Ursula Blaak

Het moment van overgave is niet het einde, maar het begin.

Bibliografie

Mercée Doran

Mercée Doran

Eén van de belangrijkste lessen die ik heb geleerd tijdens mijn jeugd is dat iedereen gelijk is!

Bibliografie

Kyrsha Attaf

Kyrsha Attaf

Miss Universe Curaçao 2019 met als levensdoel: Anderen gelukkig maken en - zien!

Bibliografie

Ontwerp zonder titel

Jenilva Coffi-Alberto

In 2016 kwam ik alleen te staan met mijn kinderen nadat mijn echtgenoot was overleden.

Bibliografie

Eline Faber

Eline Faber

Verandering is een reis. Een reis met hobbels en omwegen en met ‘terug naar start’.

Bibliografie

Chantal Diemel

Chantal Diemel

Ik ben moeder van 4 die jarenlang getreiterd werd door mijn narcistische ex-partner.

Bibliografie

Top 3 Best

VERKOCHTE BOEKEN