fbpx

JP’s Investment Talk

Start Time

20:00

18 juli 2022

Finish Time

22:00

28 december 2025

Address

Digitaal via Zoom (Nederlandse Tijdstippen) - Iedere Maandag

Heb jij altijd al willen leren investeren of ben je al goed op weg maar wil meer kennis opbouwen? Dan is deze Zoom meeting iets voor jou! Onze snel veranderende economie zorgt ervoor dat de situatie op de beurzen ook snel veranderen, met als gevolg dat het voor veel nieuwe (soms ook voor meer ervaren) investeerders het vaak moeilijk is om een goed beeld te krijgen van waar de risico’s en kansen liggen in de markt.

Jean-Pierre Doran houd je wekelijks op de hoogte van het laatste nieuws en trends op het gebied van de macro-economie, investeren, technische analyse én Bitcoin. Daarnaast deelt hij waardevolle kennis, tips en informatie die je houvast geven bij het maken van de juiste investeringen.

 

Jean-Pierre Doran

Jean-Pierre heeft 17 jaar ervaring met investeren. Kennis deed hij op tijdens zijn eigen investeringen in de afgelopen jaren en vanuit zijn studie, “Master of Business Administration spec. Finance”. Jean-Pierre heeft een grote kennis van de geschiedenis en een diepgaand inzicht in samenhang binnen de financiële wereld. Hierdoor kan hij goed als geen ander duiden wat ten grondslag ligt aan bewegingen binnen de economie en de beurzen.

Het is Jean-Pierre’s missie om mensen te begeleiden om financieel onafhankelijk te worden. Door financieel onafhankelijk te zijn, kan men zichzelf bevrijden van het huidige systeem. Met als doel uiteindelijk hun tijd en energie te focussen op hun levensdoel, hun reden van bestaan op deze wereld.

 

“JP’s Investment Talk” Zoom meetings zijn voor zowel de ervaren als de onervaren beleggers in crypto, aandelen, vastgoed en edelmetalen.

 

Leer investeren als een Pro!

 

Zoomlink:

https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZIkcuuhqz0oGdZPCCZqfxRfrtsYiut_-QTA

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.