fbpx

Boekuitgave & Party – Ashwien Blum

Start Time

19:00

28 november 2019

Finish Time

21:00

28 november 2019

Address

Grand Café Plein

Ashwien Blüm is één van de deelnemers aan de “First Book Writing Challenge”, waarbij hij binnen 8 weken zijn eigen #boek heeft geschreven. Nu wordt Ashwien’s eerste, zelf geschreven, boek officieel uitgegeven via ForWorth B.V (Forworth Academy) en daar hoort natuurlijk een feestje bij.
Hierbij nodigen wij jou uit om samen met ons de publicatie van het boek van Ashwien Blüm, Regenboog naar Geluk, te vieren bij Grand Café Plein in Emmen op 28 november 2018.
Tijdens deze feestelijke avond zal Ash Blm zelf een korte #lezing geven over zijn boek. Zo kun je van de schrijver zelf horen wat het boek voor jou kan betekenen.
>> Inloop: 19:00
—–
“Every tree has it’s story, every tree wants to grow, become beautiful and strong, but not every tree is willing to sacrifice a branch or a leaf.” – Ashwien Blum
—–
Het boek “Regenboog Naar Geluk” reikt de #lezer diverse #levenslessen aan met als #doel de lezer te #inspireren om de kwaliteit van zijn/haar leven te bevorderen.

Boek samenvatting:
Wat houdt ons tegen om een gelukkig leven te leiden en hoe zet je de eerste stap daarnaartoe. Ontdek wat jou positiviteit brengt en ervaar positieve energie. Door een aantal dingen toe te voegen en kleine veranderingen in je leven aan te brengen, zal je leren gelukkig te zijn. Gelukkige mensen zijn gezonder, succesvoller en leven langer. Geluk is een keuze. Dit boek zal je positief beïnvloeden en geeft een positieve kijk op het leven. De manier waarop wij geluk mogen ervaren, hangt af van meerdere factoren. Met toegankelijke voorbeelden reikt Ashwien Blüm een aantal handvatten aan die jou hopelijk naar een gelukkiger leven leiden.

Who comes with us?

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.