fbpx

Boekuitgave & Party – Chantal Diemel

Start Time

18:30

23 november 2019

Finish Time

20:00

23 november 2019

Address

Grand Café Plein

Chantal Diemel is ook één van de deelneemsters aan de “First Book Writing Challenge”, waarbij zij binnen 8 weken haar eigen boek heeft geschreven. Nu wordt Chantal’s eerste, zelf geschreven, boek officieel uitgegeven via ForWorth B.V. (Forworth Academy) en daar hoort natuurlijk een feestje bij. succes moet gevierd worden!
Hierbij nodigen wij jou uit om samen met ons de publicatie van het boek van Chantal Diemel “Verweven door de liefde” te vieren bij Grand Café Plein in Emmen op 23 november 2018.
Tijdens deze feestelijke avond zal Chantal in een interview toelichten waarom zij dit boek geschreven heeft, wat het voor haar betekend en wat zij graag met het boek wil bereiken. Zo kun je van de schrijfster zelf horen wat het boek voor jou kan betekenen.
>> Inloop: 18:30
—–
Elk geschreven #woord verlicht een nieuw deel van je ziel
—–
>> Intro boek:
Het boek “Verweven door de liefde” geeft de lezer een inkijk in het leven met een ”narcist”. De schrijfster neemt je mee in haar persoonlijke verhaal, wat dit voor haar betekende en hoe zij hier uiteindelijk aan heeft weten te ontsnappen.
>> Boek samenvatting:
Van een vrolijke jonge meid veranderde ik in een gereserveerde vrouw, vanaf onze verhuizing van Nederland naar Suriname veranderde mijn hele leven, helaas niet op een positieve manier. Door mijn doorzettingsvermogen en positieve kijk ben ik steeds blijven geloven in een betere toekomst samen met mijn ex-partner, en later toen we kinderen kregen helemaal, naar de buitenwereld heb ik altijd een “masker” gedragen zodat ik kon verbloemen hoe het er in huis aan toe ging. Alle ruzies en vernederingen, ik probeerde nergens iets van te laten merken, meerdere malen heb ik een poging gedaan te vluchten met de kinderen, helaas gaat dat niet zo makkelijk. Ik zat er zo in vast gezogen dat het ontzettend moeilijk was om eruit te komen. Het leven met een persoon die “narcistisch” lijkt is een heel moeilijk proces om uit te komen, onze zoontjes hebben beide de gedragsstoornis ODD waar ik elke dag voor vecht met mijn jongens, mijn kinderen zijn mijn lust en mijn leven. Mijn drijfveer om door te gaan, want er is niets mooiers dan de lach van mijn kinderen.

Who comes with us?

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.